BØRSTER

Vi forhandler forskellige børster på klinikken. Kig ned forbi os og så kan vi sammen finde den bedste børste til netop din hund eller kat.

CLX wipes

Praktiske vådservietter til hund og kat.

Hjælper med den daglige rengøring af poterne, specielt huden mellem tæerne. De er specielt velegnede til at rense hudfolder (næse-, læbe-, vulvafolderne). Dårlig lugt fjernes effektivt. Svier ikke.

Aktive indholdsstoffer:
Klorhexidin (0,3%), Tris-EDTA, zink gluconat, glycerin og klimbazol.

DOUXO Seb Spot-on

Balancerer skællende hud og fjerner dårlig lugt. DOUXO Spot-on har en høj koncentration af phytosphingosine. Opløsningen lagres i talgkirtlerne og frigives gradvist over de næste 7 dage. Skal altid appliceres på intakt hud og har effekt i en radius på 30 cm. fra der hvor den appliceres. Kan med fordel anvendes på steder med lokal skældannelse samt på dyr med lokale områder med ekstremt tør hud samt til dyr der er meget svære at bade.

FORHUDSRENS

Diafarm Forhudsrens er til rensning af forhud og forhudsfold hos hunde.

ANVENDELSE

Forhuden aftørres med vat vædet i Diafarm Forhudsrens. Herefter kommes Diafarm Forhudsrens i engangsplastsprøjten, og det sprøjtes ind i forhudsfolden. Massér forhudsfolden og lad Diafarm Forhudsrens sive ud.

Man kan evt. tørre forhuden af med vat.

Anvendes en gang ugentligt eller efter behov.

Indeholder

– Glycerol

– Vand

– Thymol

Rå CBDa Dråber til hund og kat

Dyr har også et endocannabinoide system der reagerer på cannabis, ligesom mennesker. CBDa dråber til hunde indeholder rå cannabispulver, som er en naturlig kilde til vitaminer, mineraler, aminosyrer og Cannabidiol-syre (CBDa). Dråberne kan anvendes dagligt eller i perioder.

Har du overvejet at give cannabis til din hund, er dråberne et nemt valg. Dråberne kan indtages direkte i munden eller opløses i vand eller foder. Hunde elsker normalt hamp og disse dråber er en virksom og skånsom måde at starte op på.

Indeholder
Rå og økologisk cannabispulver:
Rig på vitaminer, mineraler og phytocannabinoider, som kun forekommer i bladene.
Indeholder særligt phytocannabinoiden, CBDa
CBDa er en stærk antioxidant der er op til 50 x kraftigere end vitamin C
Regenerer celler og regulerer en lang række ubalancer

POTEVOKS

Ved påføring af Diafarm potevoks er en beskyttelsescreme der dannes en stærk film, der beskytter trædepuderne mod vand og sne. Desuden dannes en barriere mod salt, grus og andre skarpe genstande der kan give små, men generende rifter i trædepuderne.
Frostfri ned til 18 grader.

Indeholder

– Vand

– Castor olie

– Sodium Carbomer

– Cera Alba

TRIZCHLOR ØRERENS

Ørerens mod mild øregangsbetændelse og øregangsbetændelse forårsaget af svamp (de fleste), behandles med ørerens indeholdende TrizEDTA og klorhexidin. TrizChlor ørerens kan enten stå alene som behandling mod øregangsbetændelse, og i svære tilfælde af øregangsbetændelse kan Trizchlor med fordel anvendes 15 min. inden der anvendes receptpligtige øredråber (udskrevet af dyrlægen).

TrizChlor kan herudover også anvendes som sårrens, ved infektioner i huden.

TrizChlor har effekt både overfor bakterier og svamp.

Brugsvejledning:

Ved mild øregangsbetændelse: rens øret 1-2 gange dagligt indtil bedring (ofte omkring 10 dage)

– Øreflappen holdes opad og TrizChlor ørerens påføres direkte i øregangen.

–  Masser øregangen i et par minutter.

– Lad hunden ryste hoved.

– Tør overskydende ørerens af med en tot vat.

– Gentag om nødvendigt behandlingen (indtil vattet er næsten rent efter oprensning, og øret virker rent).

Aktive ingredienser

– Tris-EDTA

– Klorhexidin 0,15%.

MALACETIC AURAL ØRERENS

Ørerensen har en effekt både mod svampe og bakterier. MalAcetic Aural ørerens virker desuden udtørrende på øret, hvilket giver et miljø i øret, som svamp og bakterier trives dårligt i. Anvendes ved begyndende/mild øregangsbetændelse. Kan svie i et rødt og inflammeret øre.

Indeholder

– Eddikesyre

– Borsyre

CERUM AURAL ØRERENS

Anvendes til hunde og katte med kraftig produktion af ørevoks.

Indeholder

– Skvalen af vegetablisk oprindelse som blødgør og opløser ørevoksen.

ELASTOPAD

Elastopad er en beskyttende hudsalve, der blødgører uden at fedte og trænger godt ind i huden. Elastopad er udviklet til fortykket, tør eller revnet hud, som hunde kan få på blandt andet snude, albuer og trædepuder. Elastopad indeholder solbeskyttelse, og beskytter derfor også hunden med den lyse næse, mod solens stråler.

Elastopad trænger hurtigt ind i huden, men det er stadig en god idé at aktivere hunden efterfølgende (for eksempel påføre Elastopad lige inden fodring eller gåtur), da hunde ofte gerne vil slikke cremen af igen.

Indhold

– Flydende parafin

– Uld fedt

– Propylenglykol

– Oktyl metoxicinnamat

– Kollagen

– Hørfrøolie

– Sojabønneoile

– Titandioxid

– Klorhexidin diglukonat

Urine Off

Fjerner effektivt pletter og dårlig lugt efter urin. 100% biologisk og parfumefri. Nedbryder urinsyren og forebygger nye markeringer. Anbefalet af dyrlæger.