Ever Clean, Extra strength unscented

Overvinder selv den stærkeste lugt uden tilsat parfume. Maksimal klumpe-evne. Vores Super Premium Clumping Formula forhindrer flydende efterladenskaber i at lægge sig på bunden af kattebakken, hvor det kan gå i opløsning og udvikle lugt. Fremstillet af førsteklasses blanding af rene, naturlige mineraler og ler.

Ever Clean, Multiple cat

Mere end en kat betyder mere lugt. Derfor har vi udviklet en special kattegrus, som er betydelig mere efftektivt end Extra Strenght Formula. Maksimal klumpning og nem tømning af kattebakken.Kattegruset forhindrer at kattens efterladenskaber ender i bunden af kattebatten, hvor det kan opløses og begynde at lugte. Det er fremstillet af en specialblanding af rene, naturlige mineraler og ler.

Ever Clean, Litterfree paws

Litterfree paws 99,9% støvfri, storklumpede kattegrus op til 3 gange renere poter og færre spor for at fremme et bedre miljø og velfærd for killinger og katte.

Ever Clean, Extra strength scented

Parfumeret Extra Strong Clumping. Kattegrus med frisk duft og med forbedret ammoniakkontrol og ekstra stærk klumpe-effekt, der indeslutter dårlig lugt og reducerer smuldring.

CATRINE GRUS

Catrine kattegrus er kvalitetsgrus til en særdeles skarpe pris. Når du køber Catrine kattegrus, får du kattegrus, som er drøjt i brug og hårdt klumpende. Herudover reducerer Catrine kattegrus uønskede lugte samtidig med, at det har en unik absorberingsevne.

CATRINE PERLEGRUS (TIL AT OPSAMLE URINPRØVER)

Har man behov for at opsamle en urinprøve fra sin kat i hjemmet kan man benytte Catrine perlegrus.

Catrine perlegrus er små plastperler, der ikke suger urinen. Ved at udskifte det almindelige kattegrus med Catrine perlegrus, kan urinen efterfølgende opsamles med den medfølgende pipette. Husk at rengøre kattebakken inden plastperlerne kommes i.

Urinprøven må ikke komme i køleskab efter opsamling og bør afleveres til dyrlægen 30 minutter efter den er afsat.

LITTER PEARLS

Litter Pearls er et 100% naturligt produkt, der absorberer væske i løbet af få sekunder, så perlerne altid føles tørre. Lugt og urin indkapsles i perlerne, og dannelsen af bakterier er minimal. Litter Pearls er totalt kemikaliefrit og ugiftigt og derfor helt sikkert for både mennesker og dyr, også selv om det ved en fejl sluges.

Fjern kattens afføring fra bakken en gang dagligt og rør godt rundt i bakken efter for at fordele perlerne med den indkapslede urin. Omrøres perlerne godt holder gruset sin utrolig gode sugeevne.