EVERCLEAN (LESS TRAIL OG EKSTRA STRONG CLUMPING)

EverClean kattegrus er et fantastisk produkt bestående af lugt-neutraliserende og maksimalt klumpende kattegrus

Alle varianter indeholder det aktive kulstof CARBON Plus™ så man kan være sikker på maksimal lugtkontrol uanset hvilken variant, man vælger. Hovedingrediensen i alle varianter er bentonit-ler blandet med naturlige mineraler. Leret har den egenskab, at den svulmer op og klumper sammen ved tilførsel af fugt. Det aktive kulstof i EverClean er bundet inde i kornene ved en proces kaldet agglomeration og kornene er derfor rene og sikre for både kat og hjem.

EverClean kan fås i forskellige varianter afhængig af behov for egenskab. EverClean sælges som finkornet eller grovkornet med eller uden frigivelse af duft. Duften kan for eksempel være en frisk havbrise eller en aromatisk duft af lavendel. Duften aktiveres og frigives først, når der er behov for det, nemlig ved fugtig påvirkning, når katten besørger i bakken. EverClean uden duft er velegnet til hjem med katte eller mennesker, som er sarte eller allergiske over for aromatiske dufte. Det grovkornede kattegrus er især velegnet til langhårede katte, da det ikke har samme tendens til at hænge fast i pelsen, som det finkornede sand har.

På klinikken har vi tre varianter af Ever Clean

– Less trail: Indeholder større sandkorn, der minimerer sand udenfor kattebakken og er 99 % støvfri. Ideel til langhårede katte – og når sand udenfor kattebakken er et problem. Er tilsat duft.

– Extra strong clumping: Overvinder selv den stærkeste lugt uden tilsat duft. Maksimal klumpe-evne. Vores Super Premium Clumping Formula forhindrer flydende efterladenskaber i at lægge sig på bunden af kattebakken, hvor det kan gå i opløsning og udvikle lugt. Fremstillet af førsteklasses blanding af rene, naturlige mineraler og ler.

– Fast acting: En klumpende kattegrus der hurtigt retter sig mod og eliminerer lugt. En poteaktiveret let og frisk urte duft med en navnebeskyttet blanding af plante ekstrakter der hurtig forbygger ophobning af lugt.

CATRINE GRUS

Catrine kattegrus er kvalitetsgrus til en særdeles skarpe pris. Når du køber Catrine kattegrus, får du kattegrus, som er drøjt i brug og hårdt klumpende. Herudover reducerer Catrine kattegrus uønskede lugte samtidig med, at det har en unik absorberingsevne.

CATRINE PERLEGRUS (TIL AT OPSAMLE URINPRØVER)

Har man behov for at opsamle en urinprøve fra sin kat i hjemmet kan man benytte Catrine perlegrus.

Catrine perlegrus er små plastperler, der ikke suger urinen. Ved at udskifte det almindelige kattegrus med Catrine perlegrus, kan urinen efterfølgende opsamles med den medfølgende pipette. Husk at rengøre kattebakken inden plastperlerne kommes i.

Urinprøven må ikke komme i køleskab efter opsamling og bør afleveres til dyrlægen 30 minutter efter den er afsat.

LITTER PEARLS

Litter Pearls er et 100% naturligt produkt, der absorberer væske i løbet af få sekunder, så perlerne altid føles tørre. Lugt og urin indkapsles i perlerne, og dannelsen af bakterier er minimal. Litter Pearls er totalt kemikaliefrit og ugiftigt og derfor helt sikkert for både mennesker og dyr, også selv om det ved en fejl sluges.

Fjern kattens afføring fra bakken en gang dagligt og rør godt rundt i bakken efter for at fordele perlerne med den indkapslede urin. Omrøres perlerne godt holder gruset sin utrolig gode sugeevne.