VETPRO

VetPro er et optimalt sammensat fuldfoder, som sikrer katte og hunde af alle racer de nødvendige næringsstoffer. Det er udviklet af VetFamily dyrlægerne i samarbejde med professor i ernæring, Anton Beynen.

VetPro har et særligt højt indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler og er garanteret GMO frit.

VetPro produkterne forhandles af alle VetFamily dyreklinikker i Danmark.

SPECIFIC

Specific foder er fremstillet i samarbejde med ernæringsekspert Anton Beyen og dyrlæger. Det indeholder de rette næringsstoffer for din hund eller kat. Specific findes både som almindeligt hundefoder men også som sygdomsdiæter. Specific foder er lavet af kvalitetsråvarer, der hovedsageligt importeres fra Europa – dog stammer en del af risen i Specific foder fra Asien (ikke Kina). De gode råvarer i Specific foder er med til at mindske afføringen hos din hund eller kat.

Cirkel of Good: Specific sætter stort ind på at lave miljøvenlige produkter. De går ind for at lave bæredygtige kvalitetsprodukter. Hvert år donerer de 5% af deres overskud til et projekt der har bæredygtighed i fokus. I 2018 går pengene til oprydning af verdenshavene.

HILLS, PRESCRIPTION DIET & VET ESSENTIALS ROYAL CANIN

Hills hundefoder er af høj kvalitet, og det er udviklet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter. Hills hundefoder er fremstillet af råvarer af højeste kvalitet. Det er med til at forbedre din hunds livskvalitet og levetid. Ingredienserne i Hills hundefoder er lette for din hund at fordøje og mindsker derved afføringen. Hills hundefoder findes både som almindeligt hundefoder og som sygdomsdiæter.

ROYAL CANIN

Royal Canin har stor fokus på både kvalitet og ernæringsindhold. De har et stort sortiment der dækker alt fra almindeligt hundefoder, racespecifikt foder og sygdomsdiæter. Royal Canin er et foder af høj kvalitet og de har omfattende forskning og videnskabelige undersøgelser bag sig. Foderet har høj smagelighed og fordøjelsessikkerhed. Royal Canin sætter stort ind på bæredygtighed og udvælger bl.a. råmaterialer og emballage ud fra dette.

TIL KANINER FØRER VI GRØN KANINO

Grøn Kanino er et fuldfoder af høj kvalitet til kaniner. Normalvis findes foderet kun i 25 kg. poser men da vi ved pladsen er trang i mange københavnerlejligheder, vejer vi foderet af så man kan købe et kg. af gangen.