Dyreklinik tæt på Frederiksberg

Blågård Dyreklinik ligger så tæt på Frederiksberg, at dyrlæge Erik Steen Larsen og hans dygtige team af dyrlæger ofte – ja, næsten dagligt – får besøg af patienter fra Frederiksberg.

På Blågård Dyreklinik behandler vi alle former for kæledyr lige fra katte og hunde til mindre dyr som mus og krybdyr. Vores dyrlæger har konsultation i hverdagene, hvor de tager imod kæledyr, der kommer til klinikken fra hele København. Ring derfor trygt med spørgsmål eller bestil tid på 35 35 40 40.

Dyrlæge ved Frederiksberg med eget laboratorium

Vi er en af de dyreklinikker i København, der råder over et stort antal diagnostiske tiltag og eget laboratorium. På klinikken kan vi således både foretage røntgen- og ultralydsscanning, og med eget laboratorium kan vi selv kan stå for analyse af bl.a. blod-, urin- og afføringsprøver, hvilket nedbringer ventetiden for prøveresultater.

Vores klinik er kort sagt en af de mere avancerede dyreklinikker i byen. Vi kan således håndtere og behandle for mange sygdomme hurtigere og mere effektivt end mange andre dyrlæger.

Dit kæledyr kan føle sig trygt hos os

Som dyrlæger har vi en stor kærlighed til dyr og vi ved, at dit dyr betyder meget for dig. Vi garanterer derfor, at dit kæledyr bliver konsulteret under både afslappende og betryggende forhold, og at vi sørger for at holde dig orienteret under hele forløbet.

Det betyder på almindelig dansk, at vi bestræber os på, med helt almindelige ord, at forklare, hvad dit dyr fejler og hvordan det bør behandles. Vi vil altid komme med en anbefaling for eventuel videre behandling, der efter vores overbevisning er bedst egnet i den givne situation.

Har du spørgsmål angående dit kæledyrs helbred, spørgsmål til behandlinger såsom kastration af hund eller brug for en dyrlæge, der ligger tæt på Frederiksberg og har mere end 30 års erfaring med behandling af dyr, så kontakt Blågård Dyreklinik. Vores dyrlæger står altid klar til at hjælpe.