Om Blågård Dyreklinik i København

På Blågård Dyreklinik står dyrlæge Erik Steen Larsen i spidsen for det kompetente team af dyrlæger og en veterinærsygeplejerske, hvis fornemmeste opgave er at sikre, at vores patienters besøg bliver en så positiv oplevelse som muligt.

Vi ved, at dit dyr betyder meget for dig og garanterer derfor, at dyret bliver konsulteret under afslappende og betryggende forhold, og at vi altid kommer med den anbefaling for eventuel videre behandling, der er mest egnet i situationen.

Ingen dyr går forgæves hos os

Blågård Dyreklinik behandler alle former for kæledyr lige fra mus og krybdyr til større dyr som katte og hunde.

Vi råder over en række diagnostiske tiltag såsom røntgen, ultralydsscanner samt eget laboratorium til analyse af bl.a. blod-, urin- og afføringsprøver, hvilket nedbringer ventetiden for resultat af disse.

Dyrlægen har konsultation i hverdagene, så ring trygt hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid på 35 35 40 40.

Vi har også mange patienter fra Frederiksberg.

Klinikken

Blågård Dyreklinik blev startet midt i 1980′erne, dengang beliggende i Blågårdsgade nr. 18. I 1989 flyttede klinikken til den nuværende adresse i nr. 25.

Den 3. januar 2000 blev Blågård Dyreklinik overtaget af Erik efter dyrlæge Klaus Volder.

Dyrlægerne & ansatte

 • Erik Steen Larsen
  Erik Steen Larsen Dyrlæge og ejer af klinikken

  Erik er født i 1967 og opvokset på Frederiksberg.
  Som barn ville Erik gerne være hund men endte som dyrlæge i 1994. Han startede med at arbejde et par år i en stordyrspraksis i Brædstrup i Østlylland og efterfølgende 3 år på Skovlunde/Herlev Dyreklinik. I januar 2000 overtog Erik Blågård Dyreklinik efter Klaus Volder, hvor han har slået sine folder lige siden.

  I privaten forefindes Eriks fireårige labrador, Hailey, to katte uden faste navne, to leguaner, seks skægagamer, tre børn og en hustru. Gennem tiden har de haft et væld af forskellige dyr (stort set alle tænkelige under 50 kg) fra sommerfuglelarver og haletudser til tornhalevaraner, skildpadder og børstesvin fra Madagaskar.
  I fritiden tilbringer Erik gerne så meget tid i naturen som muligt – og gerne på Bornholm eller Læsø.

 • Rikke Sjöholm
  Rikke Sjöholm Aut. veterinærsygeplejerske og hundetræner

  Rikke har arbejdet på Blågård Dyreklinik siden 2007. Hun blev færdigt uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske på klinikken i 2011.

  Rikke er klinikkens blæksprutte og når hun ikke assisterer på operationsstuen eller holder styr på klinikkens mange praktiske funktioner finder du hende bag skranken i venteværelset. Fagligt interesserer Rikke sig for fodring af hund og kat, adfærd og hverdagstræning af både kat og hund (hun blev uddannet hundetræner i 2018 hos KøbenhavnerSnuden) samt tænder og tandbehandling.

  Rikke bor på Amager med sin Shih Tzu, Pixie, sin British Shorthair, Smilla og sin datter, Emma på 2 år.

 • Camilla Heide Sørensen
  Camilla Heide Sørensen Aut. veterinærsygeplejerske

  Camilla er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske på Stenlille Dyreklinik i 2009 og har været ansat på Blågård Dyreklinik siden august 2017.

  Når Camilla ikke assisterer på operationsstuen eller bestiller foder og andre varer til klinikken finder du hende bag skranken i venteværelset. Fagligt interesserer Camilla sig for vejledning omkring foder, katteadfærd samt mund/tand hygiejne hos både hund og kat.

  Camilla bor på Amager med sin kat, Tipper.

 • Maria Nørholt
  Maria Nørholt Veterinærsygeplejerske elev

  Maria startede som veterinærsygeplejerske elev på klinikken i oktober 2021 og er færdiguddannet i sommeren 2024. Maria vil løbende være på skoleophold under sin uddannelse.

  Maria er fan af alle dyr, men har speciel interesse for gnavere og drømmer om at blive fremtidig rotteejer.

  Maria kommer fra Skærbæk, Fredericia kommune og er lige flyttet til København, hvor hun bor med hendes kæreste.

 • Karin Westerberg
  Karin Westerberg Kontorassistent

  Karin er indfødt københavner fra november 1958 og har arbejdet på klinikken siden april 2007.

  Karins primære arbejdsområde er regnskab og administrative opgaver på klinikken. Karin finder man dog også i telefonen og bag skranken hvor hun hjælper til ved behov.

  Karin har en passion for katte og har siden hun fyldte 17 år altid haft mindst en kat. Hun har også haft rotter, men har holdt pause i 10 år.

  Karin bor på Nørrebro, 700 meter fra klinikken. Hun har Arthur, en rød Maine Coon blanding som lige er fyldt 16 år og Melbollen, en hvid British Shorthair på 13 år. I sin fritid hører Karin podcasts og lydbøger, laver håndarbejde og andre kreative ting samt hun elsker at færdes i naturen og se på planter og fugle. Karin har en datter, en svigersøn og et barnebarn der bor få gader fra hende.