Om Blågård Dyreklinik i København

På Blågård Dyreklinik står dyrlæge Erik Steen Larsen i spidsen for det kompetente team af dyrlæger og en veterinærsygeplejerske, hvis fornemmeste opgave er at sikre, at vores patienters besøg bliver en så positiv oplevelse som muligt.

Vi ved, at dit dyr betyder meget for dig og garanterer derfor, at dyret bliver konsulteret under afslappende og betryggende forhold, og at vi altid kommer med den anbefaling for eventuel videre behandling, der er mest egnet i situationen.

Ingen dyr går forgæves hos os

Blågård Dyreklinik behandler alle former for kæledyr lige fra mus og krybdyr til større dyr som katte og hunde.

Vi råder over en række diagnostiske tiltag såsom røntgen, ultralydsscanner samt eget laboratorium til analyse af bl.a. blod-, urin- og afføringsprøver, hvilket nedbringer ventetiden for resultat af disse.

Dyrlægen har konsultation i hverdagene, så ring trygt hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid på 35 35 40 40.

Vi har også mange patienter fra Frederiksberg.

Klinikken

Blågård Dyreklinik blev startet midt i 1980′erne, dengang beliggende i Blågårdsgade nr. 18. I 1989 flyttede klinikken til den nuværende adresse i nr. 25.

Den 3. januar 2000 blev Blågård Dyreklinik overtaget af Erik efter dyrlæge Klaus Volder.

Dyrlægerne & ansatte

 • Erik
  Erik Dyrlæge

  Erik blev uddannet i 1994 og har siden 1996 arbejdet udelukkende med mindre husdyr som f.eks. hunde, katte og gnavere. Erik overtog Blågård Dyreklinik i januar 2000.

 • Anne
  Anne Dyrlæge

  Anne blev uddanet dyrlæge i 2013. Hun har det seneste år arbejdet som vikar på klinikken og er nu blevet fastansat. Anne kan varetage alle dyrlægerelaterede opgaver på klinikken, lige fra sundhedstjek til operationer.

 • Rikke
  Rikke Ansat

  Rikke blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2010. Hun har været ansat på klinikken siden december 2007. Hun har tre katte og to hunde.

 • Karin
  Karin Ansat

  Karin har været ansat på klinikken siden april 2007. Hun varetager det daglige bogholderi samt andre mindre administrative opgaver. Hun har to katte.