kitten-1190042_1280

Killingevaccination København

– Beskyt din nye, bedste ven mod sygdomme

Vi kan ikke love din killing 9 liv, men med killingevaccination er I godt på vej.

Er du på udkig efter killingevaccination i København, er du kommet til det rette sted. Killingevaccination er afgørende for at opretholde din kats sundhed og trivsel. Og uanset om du har en nysgerrig, lille killing eller en voksen kat, er vaccination vigtig for dens sundhed og trivsel.

Hvorfor er vaccination af killing vigtig?

Katte – og især killinger – er modtagelige for en række alvorlige sygdomme herunder kattesyge og to slags katteinfluenza. Killingevaccination beskytter din kat mod disse trusler og bidrager endvidere med at forhindre spredningen af smitsomme sygdomme. Killinger kan også vaccineres mod katteleukæmi, chlamydia og rabies (sidstnævnte hvis man skal rejse med katten til udlandet).

Hvornår anbefales killingevaccination?

Vi anbefaler, at killinger vaccineres tre gange, med 3-4 ugers interval, fra de er ca. 8 uger gamle. Efterfølgende skal din kat revaccineres årligt for at opretholde beskyttelsen.

Er der bivirkninger ved killingevaccination?

Efter vaccination af din killing, kan I af og til opleve milde bivirkninger som fx let feber, nedsat ædelyst eller træthed, hos killingen. Dette er ganske normalt, og bivirkningerne aftager normalt inden for et døgn eller to. I yderst sjældne tilfælde kan der opstå alvorlige bivirkninger. Er dette tilfældet, bør du straks kontakte os.

Fordele ved killingevaccination

Killingevaccination er en vigtig del, når det handler om at sikre dit kæledyrs sundhed og velvære.

Vores dyrlæger tilbyder en passende vaccinationsplan for din killing, og vi sørger for at indkalde rettidigt, når din kat skal genvaccineres. Ved at investere i killingevaccination beskytter du ikke kun dit kæledyr. Du hjælper også med at reducere udbredelsen af smitsomme sygdomme i kattepopulationen.

Hvorfor vælge os til din killings vaccination i København?

  • Vores dyrlæger har mange års erfaring med killingevaccinationer i København, og vi passer godt på din killing.
  • Vi udarbejder en individuel vaccinationsplan baseret på killingens alder og sørger for, din kat eller killing får de nødvendige vacciner rettidigt.
  • Vi tilbyder professionel killingevaccination i København nærmere betegnet på Blågårds Plads på Nørrebro. Klinikken er centralt placeret og kan nemt tilgås både med offentlig transport, i bil eller på cykel eller til fods.
  • Vores omgivelser er designet til at være rolige og indbydende for at mindske stress og uro hos din kat eller killing. Og vi tager os kærligt af den – og dig.
  • Ud over killingevaccination tilbyder vi grundig rådgivning om korrekt ernæring og pleje af din kat. Vi tilbyder tillige regelmæssig opfølgning for at sikre sundhed og velvære til din kat gennem hele dens levetid.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 35 35 40 40 og bestil tid til killingevaccination i København, i vores rolige og imødekommende klinik.

Du har også mulighed for at skrive til os her

Killingevaccination København – Din killings vej til et sundt og langt liv.